Loading...

cara mudah nak ingat balik angka giliran spm

assalamualaikum...

saya ada nak share cara nak dapatkan balik number angka giliran spm korang kalau ada yang dah terlupa... kawan saya yang bagitau tadi...

mula-mula... just click sini... pastu sila isi no. i/c anda... then, akan keluarlah ia...

that is it...
sharing 3495576236147524714

Post a Comment

  1. memang sweet..short2 jgn sebut..hahahaha

    ReplyDelete
  2. @IMANSHAH
    hehe.. ops.. lupa.. word sensitif.. :D

    ReplyDelete
  3. Tak payah nak ingat-ingat sangat la... Dah lama dah lepas....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. Bunyi macam tak puas hati je. Hehe.

      Delete
  4. Maaf ya abang... You punya laman web nie berbahaya ke? cuzz, apa bila je aku click kat huruf yang berwarna biru tu... ni yang keluar :
    = [502 Bad Gateway][502 Bad Gateway][502 Bad Gateway][502 Bad Gateway]

    Laman web Rosak ke? ( '-')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takperlu minta maaf. Saya yang patut minta maaf sebab link tu dah takboleh pakai. Rasanya sebab dah lama sangat post ni. Saya tulis post ni pada tahun 2011 dahulu. Jadi, saya nasihatkan resolusi terbaik adalah dengan call KPT di talian 03-8000 8000. Harap membantu ye adik-adik.

      Delete
    2. Hoho. Thanks info and thanks no telefon KPT tu. Sijil SPM, STPM, PMR dengan surat beranak sekali hilangggg. Adoi la cuainyaa~~

      Delete
    3. sama-sama. ooo. yeke. hilang sekaligus? aduh. kesiannya.

      Delete
  5. Mcm mne nk cri angka giliran boleh bantu ?

    ReplyDelete
  6. macam mne ni ..takleh bukak pun ...tipu eaa :P

    ReplyDelete
  7. macam mne ni ..takleh bukak pun ...tipu eaa :P

    ReplyDelete

SMS/WhatsApp 019 495 1082 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!

emo-but-icon

Home item

Siapa saya?

Siapa saya?
Saya ialah Shaklee Health Consultant di Pasir Puteh, Kelantan.
(Shaklee ID : 1003456)

Setiap pembelian dari saya, anda layak mendapat keistimewaan seperti :-

- Jadual Makan Vitamin

- Konsultasi Percuma Berterusan
- Jemputan ke group 'exclusive' di Facebook

- Peluang menjana side income bersama Shaklee
- Tips exclusive

SMS/WhatsApp :-

Amir & Hawa
+6019-495 1082
Saya juga merupakan seorang bekas pelajar perubatan di sebuah University Perubatan di Czech Republic.

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang di kongsi di www.blogamir.com ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

Pembaca di galakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

Penulis boleh di hubungi di WhatsApp +60194951082