Loading...

cara mudah nak ingat balik angka giliran spm

assalamualaikum...

aku ada nak share cara nak dapatkan balik number angka giliran spm korang kalau ada yang dah terlupa... kawan aku yang bagitau tadi...

mula-mula... just click sini... pastu pandai-pandailah isi no. i/c korang... then, akan keluarlah ia...

that is it...
sharing 3495576236147524714

Post a Comment

  1. memang sweet..short2 jgn sebut..hahahaha

    ReplyDelete
  2. @IMANSHAH
    hehe.. ops.. lupa.. word sensitif.. :D

    ReplyDelete
  3. Tak payah nak ingat-ingat sangat la... Dah lama dah lepas....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. Bunyi macam tak puas hati je. Hehe.

      Delete
  4. Maaf ya abang... You punya laman web nie berbahaya ke? cuzz, apa bila je aku click kat huruf yang berwarna biru tu... ni yang keluar :
    = [502 Bad Gateway][502 Bad Gateway][502 Bad Gateway][502 Bad Gateway]

    Laman web Rosak ke? ( '-')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takperlu minta maaf. Saya yang patut minta maaf sebab link tu dah takboleh pakai. Rasanya sebab dah lama sangat post ni. Saya tulis post ni pada tahun 2011 dahulu. Jadi, saya nasihatkan resolusi terbaik adalah dengan call KPT di talian 03-8000 8000. Harap membantu ye adik-adik.

      Delete
    2. Hoho. Thanks info and thanks no telefon KPT tu. Sijil SPM, STPM, PMR dengan surat beranak sekali hilangggg. Adoi la cuainyaa~~

      Delete
    3. sama-sama. ooo. yeke. hilang sekaligus? aduh. kesiannya.

      Delete

SMS/WhatsApp 019 495 1082 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!

emo-but-icon

Home item

Payment

Nak beli Shaklee Harga Ahli? Click sini

Shaklee Independent Distributor

Shaklee Independent Distributor
Assalamualaikum. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya :)

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee di Kg Dalam Rhu, Pasir Puteh, Kelantan.
(Shaklee ID : 1003456)

Cash On Delivery (COD) sekitar Pasir Puteh, Kelantan dan Besut, Terengganu.

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei, menggunakan Poslaju, GDEx atau Citylink.

Kepakaran saya adalah membantu kawan-kawan mendapatkan tahap kesihatan yang lebih baik dengan mengamalkan produk kesihatan dan kecantikan supaya dengan izin Allah, hidup anda akan lebih berharga.

Setiap pembelian dari saya, anda layak mendapat keistimewaan seperti :-

- Jadual Makan Vitamin

- Konsultasi Percuma Berterusan
- Jemputan ke group 'exclusive' di Facebook

- Peluang menjana side income bersama Shaklee
- Tips exclusive

SMS/WhatsApp :-

Amir & Hawa
+6019-495 1082

'If you think wellness is expensive, try illness'

SENARAI SET PILIHAN RAMAI