Loading...

Cara Jadi Ahli Shaklee dan Cara Memulakan Bisnes Shaklee

terlalu banyak benda yang saya nak kongsikan selepas nak dekat 10 hari tak update blog. haha. ini se...

terlalu banyak benda yang saya nak kongsikan selepas nak dekat 10 hari tak update blog. haha. ini semua gara-gara shaklee yang sudah menghuru harakan rutin seharian saya. alhamdulillah. semenjak dua menjak ni, saya sibuk mendaftarkan keahlian baru untuk mereka yang berminat nak jadi ahli shaklee. samada untuk makan sendiri atau untuk buat side income bisnes. nak buat full time pun boleh, tapi tunggu bonus shaklee capai 5 angka sebulan dulu la ye.

rata-rata yang berminat nak jadi ahli adalah mereka yang sudah lama guna produk shaklee. jadi why not sign up for membership terus kan sebab memang terbukti produk shaklee berkesan dan sangat-sangat bagus. ada seorang customer ni dia kata dah 20 tahun guna produk shaklee tapi zaman dulu stop kejap sebab ada ura-ura yang kata shaklee tak halal. tapi sekarang guna balik sebab shaklee memang disahkan halal oleh Islamic Services of America merangkap badan yang diiktiraf Jakim Malaysia. boleh rujuk website Jakim, mereka berada di page yang ke 18.

sijil halal shaklee 2013

ada sorang customer ni dia nak join ahli sebab mak mertua dia selalu sangat beli produk shaklee katanya. jadi dia pun jadi ahli terus. sebenarnya banyak lagi tapi saya tak nak cerita banyak sebab focus utama post ini ditulis adalah untuk menceritakan cara nak jadi ahli shaklee. sebenarnya, nak jadi ahli shaklee sangat senang, murah, mudah dan sangat best. ada 2 cara.

CARA 1

dengan membayar yuran keahlian sebanyak rm65 untuk seumur hidup. tambah kos postage untuk semenanjung rm10 dan untuk sabah dan sarawak rm20. nanti. anda akan menerima starter kit/beg shaklee direct dihantar dari HQ Shaklee di Subang tu ke rumah anda. dengan mendaftar sebagai ahli, anda sudah pun bergelar pengedar sah shaklee di samping boleh beli semua produk shaklee pada harga ahli. jimat berganda-ganda. jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh.

CARA 2

untuk keahlian percuma pula. setiap pembelian barang shaklee minimum rm680 dan ke atas iaitu 200 points, anda secara automatic dapat menjadi ahli shaklee untuk seumur hidup. yang lagi best, bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga rm75/rm85 tu anda juga akan dapat cek duit pada 15hb bulan berikutnya. kalau kira-kira, sudah jimat rm100+ dah.

selain itu, anda berpeluang untuk dapat 3 bonus utama shaklee iaitu car bonus, cash bonus and convention bonus. kalau cash bonus tu, anda akan dapat bonus bulanan yang akan masuk direct ke dalam akaun bank anda. untuk car bonus, shaklee akan bagi duit untuk anda beli kereta idaman anda. untuk convention bonus, shaklee akan taja 100% umrah/percutian 5 bintang anda.

KENAPA KENA JADI AHLI SHAKLEE?

kebiasaannya, mereka menjadi ahli shaklee adalah untuk membolehkan mereka membeli sebarang produk shaklee pada harga ahli iaitu up to 33% less dari harga retail price. dan ada juga yang ingin membuat side income dengan shaklee. kebanyakkan dari mereka mula menyedari prospek bisnes shaklee selepas menggunakan produk shaklee dan merasai kesan yang sangat menakjubkan selepas mengambilnya. sebabnya perbezaan sangat ketara dirasai jika dibandingkan sebelum menggunakan shaklee dan selepas menggunakan shaklee.

BAGAIMANA MASA DEPAN DALAM BISNES SHAKLEE?

menurut fakta yang saya baca, pakar nutrisi meramalkan peningkatan sebanyak 800% terhadap penggunaan supplements pada masa akan datang. hal ini menunjukkan bahawa, tahap kesedaran rakyat malaysia terhadap kepentingan mengamalkan gaya hidup yang sihat semakin tinggi. jadi, kalau buat bisnes shaklee ni kadang-kadang tak perlu explain panjang-panjang sebab semua sudah sedia maklum tambahan lagi, nama shaklee sebagai syarikat supplements di malaysia semakin popular dan menjadi fenomena di facebook, twitter, blog, instagram, whatsapp dan semua platform media massa.

pengalaman saya sendiri, bila deal dengan customers rata-rata antara mereka sudah pernah mendengar nama produk shaklee ini dan mengakui keberkesanannya tapi masih blur tidak tahu dari mana hendak mendapatkan produknya. jadi, disini lah fungsi anda sebagai pengedar shaklee yang sah. anda tidak perlu paksa orang untuk beli barang tapi sebaliknya anda hanya perlu berkongsi khasiat pengambilan vitamin-vitamin ini dengan ikhlas tanpa mengharapkan apa-apa balasan.

jika anda berhajat untuk berbisnes dengan shaklee secara serius. selain anda akan mendapat financial freedom, anda juga dapat kebebasan dengan masa kerana anda langsung tidak terikat pada sesiapa kerana dalam bisnes shaklee ini, anda adalah boss kepada bisnes anda sendiri. kalau anda taknak buat bisnes atau ambil cuti panjang, tiada siapa yang nak marah. kalau anda decide nak buat betul-betul, anda yang akan dapat lebih. semuanya you decide! nak atau tak nak.

MACAM MANA NAK MULA DENGAN BISNES SHAKLEE?

1) mula-mula, anda diwajibkan untuk menjadi ahli shaklee terlebih dahulu untuk membolehkan anda membeli produk shaklee pada harga ahli dan melayakkan diri anda untuk mendapat 3 bonus utama dalam shaklee. untuk menjadi ahli, anda ada dua pilihan seperti yang dibincangkan di atas iaitu dengan cara 1 atau dengan cara 2. selepas itu, anda hanya perlu memaklumkan kepada saya di media social seperti berikut.

WhatsApp : 019 495 1082
Email : akhiamir.cz@gmail.com
Facebook : Amir Awang

2) sejurus pendaftaran dibuat, saya akan menjemput anda untuk menyertai group bisnes kami di facebook group dan whatsapp group untuk online coaching mengenai bisnes ini. ianya termasuk strategi untuk menjana 2-4 angka sebulan dan banyak lagi. ini kerana, di dalam group tersebut, sudah ramai yang berjaya dalam bisnes ini dan semestinya mereka mempunyai lebih pengalaman. jadi, jangan lepaskan peluang untuk berguru dengan mereka ini. insyaAllah.

jadi, jika anda ada apa-apa masalah boleh terus bertanya di dalam group tersebut. yang paling penting jangan segan-segan kerana kami diibaratkan seperti satu family. saling bantu-membantu antara satu sama lain dalam bisnes ini.

akhir sekali, saya ingin mengingati diri saya sendiri dan anda semua supaya reset balik niat kita sebelum menyertai bisnes ini. niat utamanya adalah untuk menolong mereka di luar sana menyelesaikan masalah dan berada dalam keadaan sihat walafiat dan bukannya kerana wang semata-mata. supaya bila kita memberi manfaat kepada orang lain, insyaAllah ianya dapat ditukarkan sebagai pencen kubur kita kelak bila kita sudah tiada. bagi saya siapa yang nak join shaklee, modal paling besar yang anda harus sediakan adalah kesanggupan untuk menyediakan sekeping hati.

jadi, semuanya bergantung kepada diri anda. sebenarnya yang menjadi penghalang utama atau barrier antara anda dengan cita-cita anda adalah diri anda sendiri. sekarang, YOU DECIDE! bertindak sekarang atau selesa dengan apa yang anda ada sekarang. semuanya, YOU DECIDE!

Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?

Hubungi Amir untuk :-

FREE CONSULTATION
and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!


Shaklee ID : 1003456
akhiamir.cz@gmail.com
019 495 1082 (SMS/WhatsApp)
Business Shaklee 6126028129548242376

Post a Comment

SMS/WhatsApp 019 495 1082 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!

emo-but-icon

Home item

Nak beli Shaklee Harga Ahli? Click sini

Follow by Email

Shaklee Independent Distributor

Shaklee Independent Distributor
Assalamualaikum. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya :)

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee di Kg Dalam Rhu, Pasir Puteh, Kelantan.
(Shaklee ID : 1003456)

Cash On Delivery (COD) sekitar Pasir Puteh, Kelantan dan Besut, Terengganu.

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei, menggunakan Poslaju, GDEx atau Citylink.

Kepakaran saya adalah membantu kawan-kawan mendapatkan tahap kesihatan yang lebih baik dengan mengamalkan produk kesihatan dan kecantikan supaya dengan izin Allah, hidup anda akan lebih berharga.

Setiap pembelian dari saya, anda layak mendapat keistimewaan seperti :-

- Jadual Makan Vitamin

- Konsultasi Percuma Berterusan
- Jemputan ke group 'exclusive' di Facebook

- Peluang menjana side income bersama Shaklee
- Tips exclusive

SMS/WhatsApp :-

Amir & Hawa
+6019-495 1082

'If you think wellness is expensive, try illness'

PROMOSI BULAN INI

PROMOSI BULAN INI
SMS/WHATSAPP 019 495 1082

VITAMIN LOVERS